BeautyRed , 31

Merr lidhjen në app celular
10
interesat
e saja

Vendndodhje

xhaksonvil, Florida, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe BeautyRed
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

10 interesa

Familja
Biseda
Humor
Fotografia
Mbrëmje me miq
Tatuazhe
Mendim pozitiv
Sinqeriteti
iPhone
Mbrëmje në shtëpi

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka BeautyRed