Jhay , 28

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
1
miqtë
e tij

Arsimi

Muntin... Të gjitha

Vendndodhje

Quezon City, Metro Manila, Filipine
Shiko sa afër jeni ti dhe Jhay
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

1 interes

Mobile Legends: Bang bang

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Jhay