Jaime , 25

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
11
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

San Antonio, Texas, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Jaime
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë, 18-30 vjeç

11 interesa

Fruta
Gatim Shtëpie
Fruta Deti
Gatimi
Country
Peshk
Sallata
Pulё
Pica
Mish
Grilata

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Insta:trd__04 snap:trd04

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Jaime