Jose , 22

Merr lidhjen në app celular
0
miqtë
e tij

Vendndodhje

Chavinda, Michoacán, Meksika
Shiko sa afër jeni ti dhe Jose
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Jose