Bel , 36

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
0
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Handa, Aichi, Japonia
Shiko sa afër jeni ti dhe Bel
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Gjuhë

Portugalisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Bel