BraulioRV , 20

Merr lidhjen në app celular
6
miqtë
e tij

Vendndodhje

San Luis Río Colorado, Sonora, Meksika
Shiko sa afër jeni ti dhe BraulioRV
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për bisedë

6 interesa

PS3
Boks
Futboll
Kitarë
Muzikë
Shkrime

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka BraulioRV