Duff , 21

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Xhakarta, Jakarta Raya, Indonezia
Shiko sa afër jeni ti dhe Duff
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për bisedë

24 interesa

Gatim Shtëpie
Restorante
Gjuhë
Historia
Fruta
Muzikë
Peshk
Grilata
Tenis
Mish
Çaj
Rrjete Sociale
Ujë
Shkenca & Teknologjia
Sallata
Kafe
Akullore
Komedi
Pica
Kultura
Kinema
Libra
Harry Potter
Bërxolla

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Anglisht, Indonisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!