병욱 , 24

Merr lidhjen në app celular
8
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Puna

YG ... Të gjitha

Vendndodhje

Seul, Seoul, Koreja e Jugut
Shiko sa afër jeni ti dhe 병욱
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

8 interesa

코미디빅리그
Supersolid
SNL KOREA
Dj Schedule 1
Eminem
머니박스
DJ Soda
Steve Aoki

Gjuhë

Koreanisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka 병욱