Fer , 34

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Puna

Bus... Të gjitha

Vendndodhje

Meksikë (Qytet), The Federal District, Meksika
Shiko sa afër jeni ti dhe Fer
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për bisedë

Të dhënat personale

Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!