Rudi , 38

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Emiliano Zapata, Morelos, Meksika
Shiko sa afër jeni ti dhe Rudi
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

4 interesa

Filma
Të dëgjoj Muzikë
Muzikë
Pica

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

buena honda

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!