Jorge , 25

Merr lidhjen në app celular
10
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

San Antonio, Texas, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Jorge
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një vajzë

10 interesa

Call of Duty: MW3
Të shoh TV
Coca Cola
Sallata
Të dëgjoj Muzikë
Fruta
Gatimi
Muzikë
Mish
Pulё

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

I am really looking for a relationship anybody send me a message if you serious about me

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Jorge