Raul , 34

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

san-francisco, California, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Raul
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Sc: raulsalsa86

Gjuhë

Anglisht, Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!