Cesar , 33

Merr lidhjen në app celular
23
miqtë
e tij

Vendndodhje

guadalahara, Jalisco, Meksika
Shiko sa afër jeni ti dhe Cesar
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

23 interesa

Tiësto
Proyecto X
Nike Basketball
Johnnie Walker
Allegra Models Agency Mexico
Dragon Ball
Ludacris
Armin Van Buuren
Offer Nissim
iTunes
Avatar: The Last Airbender
Scarface™
Rapsusklei
Facebook
David Guetta
Skrillex
James Alexander-Ellis Fitness
Schick
Joe parra
Lil Wayne
Chris Brown
Sak Noel
Xookwankii

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Cesar