Victor Armando , 33

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
23
miqtë
e tij

Puna

LM P... Të gjitha

Vendndodhje

guadalahara, Jalisco, Meksika
Shiko sa afër jeni ti dhe Victor Armando
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

23 interesa

Liverpul
Orbea
Don Omar
Puro Zacatecas Sax
Miss Pretty In Ink
Michael Jackson
Disaronno
Joan Sebastian
Grupo Intocable
Marco Antonio Solis
Pitbull
Dj Miki Love
David Guetta
Bob Marley
No se aceptan devoluciones
Espinoza Paz
Fama
Andreea Rosse
VivaAerobus
Carlos Rivera
The Walking Dead
Tipsy Bartender
Ver Series Online Gratis

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Victor Armando