Elisa , 20

Merr lidhjen në app celular
1
interesat
e saja

Vendndodhje

guadalahara, Jalisco, Meksika
Shiko sa afër jeni ti dhe Elisa
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

1 interes

Cornelio Vega JR

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Elisa