Alex , 31

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

hjuston, Texas, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Alex
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

8 interesa

Aksion
Peshëngritje
Të dëgjoj Muzikë
FIFA
FC Barcelona
Fruta Deti
Darkë me miq
Bërxolla

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Anglisht, Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!