Vanessa , 23

Merr lidhjen në app celular
496
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Puna & Arsimi

Colégi... Të gjitha

Vendndodhje

Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil
Shiko sa afër jeni ti dhe Vanessa
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

496 interesa

Fifth Harmony
Loja Kings - Sneakers Shop
Liam Payne
Quarteto Fantástico - Filme
Fresno
Charlie Brown Jr
Profissão Repórter
Blowtex Preservativos
Homem-Aranha
Esporte Interativo
Kick Ass Movie
Dilwale Dulhania Le Jayenge
Rodrigo Cintra
Amma
Jason Castro
Marcelo D2
Cristina Mel Mel
Pitú
Červená Fox
Tribo de Jah
Zaxy
Pleimo
O Negócio - HBO
Gabi luthai
The Voice
Daniel Shadow
Mc Léo da Baixada
Grão de Gente
Luan Santana
Bonnie Mckee
De Pernas pro Ar
Sorriso Maroto
Joe Jonas
Chris Brown
Mary Jane
Curso de Massagem Tântrica
A Fazenda
Kinoplex
Tica Montana
Miranda Cosgrove
Daniel
Christian Figueiredo
Ditare Vampirësh
Brandy
Pe. Chrystian Shankar
Sony Brasil
Conexão do Rap
Avicii
Bridgit Mendler
Jurupinga Dinalle

Gjuhë

Portugalisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Vanessa