Aldo Rangel , 29

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Meksikë (Qytet), The Federal District, Meksika
Shiko sa afër jeni ti dhe Aldo Rangel
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për bisedë

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!