Samuel , 25

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
39
miqtë
e tij

Puna

Fit... Të gjitha

Vendndodhje

Puebla, Puebla, Meksika
Shiko sa afër jeni ti dhe Samuel
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për bisedë

39 interesa

Të puthem
Muzikë
Horror
Njohje me persona
Internet
Futboll
Fruta
Bregdet
Relaksim
Muzikë
Bob Marley
Rap
Gatimi
Muzikë House
The Simpsons
Ecje Buzë Detit
Të dëgjoj Muzikë
Akullore
Miqësi
Pop
Eminem
Filma
Sporte
Dashuri
Aksion
Ushqim i mirë
Pulё
Makina
Tё qeshurit
Not
Argëtim
Tatuazhe
Mish
Kafe
Komedi
Pica
Fiskulturë
Fast & Furious
Sinqeriteti

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Distribuidor de Blue

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Samuel