Citra , 37

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Puna & Arsimi

Univ... Të gjitha

Vendndodhje

medan, North Sumatra, Indonezia
Shiko sa afër jeni ti dhe Citra
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

7 interesa

Tupperware Indonesia
Indovision
KartuHALO
Vaseline Men
Sting
SimPATI
ToyotaID

Gjuhë

Indonisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!