Schoolboi , 34

Merr lidhjen në app celular
25
miqtë
e tij

Vendndodhje

Orion, Bataan, Filipine
Shiko sa afër jeni ti dhe Schoolboi
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për njohje me një djalë, 21-36 vjeç

25 interesa

Identiteti Bourne
Aksion
Filma
R&B
Volejboll
Fiskulturë
Të rrij zgjuar deri vonë
Harry Potter
Transportuesi
Komedi Romantike
Relaksim
Kompjutera
Iron Man
How I Met Your Mother
Muzikë
Muzikë House
American Pie
Badminton
X-Men
Facebook
Vrap
Të dëgjoj Muzikë
CSI
Pop
Romancë

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Nothing special about me just your typical guy. Not for fun but for serious dates and possible LTR.. Hit me up, lets start from there.. ❤️❤️❤️

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Schoolboi