Rahmat , 40

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Puna & Arsimi

Institu... Të gjitha

Vendndodhje

Xhakarta, Jakarta Raya, Indonezia
Shiko sa afër jeni ti dhe Rahmat
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Gjuhë

Indonisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!