Hector , 31

Merr lidhjen në app celular
10
miqtë
e tij

Puna & Arsimi

Univer... Të gjitha

Vendndodhje

San Antonio, Texas, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Hector
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

10 interesa

Histori
Karen La Coqueta
A Million Ways To Die In The W...
SPM
Rémy Martin V
Samsung Mobile
Rémy Martin
FailArmy
City Locs
The Freestylers

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Hector