Sanjeev , 52

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Arsimi

Univ... Të gjitha

Vendndodhje

Xhakarta, Jakarta Raya, Indonezia
Shiko sa afër jeni ti dhe Sanjeev
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

13 interesa

Vrap
Gatim Shtëpie
Lëng portokalli
Peshëngritje
Uiski
Kafe
Gatimi
Pulё
Verё e kuqe
Bërxolla
Grilata
Peshk
Sporte

Të dhënat personale

Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Easy going.. hate complications!!

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!