Jessica , 26

Merr lidhjen në app celular
8
interesat
e saja
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Puna & Arsimi

Unive... Të gjitha

Vendndodhje

recife, Pernambuco, Brazil
Shiko sa afër jeni ti dhe Jessica
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

8 interesa

Millard ayo
The Fabsisters
SportsCenter
Match of the Day
Zaena Morisho
Lady Jaydee
Queen Rania
Mohammed Enterprises Tanzania...

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Jessica