Yamil , 46

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

xhaksonvil, Florida, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Yamil
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

66 interesa

Fundjava
Turne
Pishina
Ujë
Inteligjencë
Bërxolla
Pushime
Njohje me persona
Muzikë
Sinqeriteti
Dashuri
Kafshë Shtëpiake
Akullore
Ha Jashtë
Familja
Pica
Darkim
Plazhet e Meksikës
Facebook
Ecje Buzë Detit
Aventura
Njohje me njerëz
Spageti
Plazhe me rërë të bardhë
Darkë me miq
Rrugë të gjata
Plazhe Nudistësh
Tortë çokollate
Ushqim i mirë
Mbrëmje me miq
Lazanja
Ushqim Spanjoll
Toronto
Çokollatë e bardhë
Festivale
Televizion
Jeta e Natës
Të dal
Facebook
Të eci në bregdet
Undhëtime
Tё kёndoj
Makaronë
Ushqim Italian
Biseda
Vende të panjohura
Restorante
Ushqim Meksikan
T'i jap makinës
Mbrëmje në shtëpi

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Anglisht, Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Rrjetet sociale

  • 2.793 ndjekës

    Lidhur