Genesy Sime , 19

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Long Island, New York, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Genesy Sime
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!