Nathalie , 25

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Arsimi

Holy C... Të gjitha

Vendndodhje

Pakiputan, Davao del Norte, Filipine
Shiko sa afër jeni ti dhe Nathalie
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

5 interesa

ABS-CBN Middle East
The Master's Sun 주군의 태양
Ebony Day
Curtis Lepore
Jamich

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!