Yakub , 27

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Makassar, South Sulawesi, Indonezia
Shiko sa afër jeni ti dhe Yakub
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Gjuhë

Indonisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!