Solis , 43

Merr lidhjen në app celular
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

Victoria de Durango, Durango, Meksika
Shiko sa afër jeni ti dhe Solis
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Të dhënat personale

Paraqitja:
Shfaq
Duhan:
Shfaq

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!