Emma , 25

Merr lidhjen në app celular
0
interesat
e saja

Vendndodhje

Stokholm, Stockholm, Suedia
Shiko sa afër jeni ti dhe Emma
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Të dhënat personale

Gjendja sentimentale:
Shfaq
Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Anglisht, Suedisht, Tailandisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Emma