Rogerio , 52

Merr lidhjen në app celular
0
miqtë
e tij
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

recife, Pernambuco, Brazil
Shiko sa afër jeni ti dhe Rogerio
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

Gjuhë

Portugalisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!