David , 30

Merr lidhjen në app celular
Shiko profilin
Bisedë
Shto tek tё Preferuarit

Vendndodhje

los-anxheles, California, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe David
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

About me

Still looking for friends

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!