Jorge Luis , 36

Merr lidhjen në app celular Profil i vërtetuar
2
miqtë
e tij

Puna

Gru... Të gjitha

Vendndodhje

Huamantla, Tlaxcala, Meksika
Shiko sa afër jeni ti dhe Jorge Luis
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

2 interesa

Relaksim
Të dëgjoj Muzikë

Të dhënat personale

Orientimi seksual:
Shfaq
Paraqitja:
Shfaq
Me kё jetoj:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

About me

Amo la música... Soy cantante

Gjuhë

Spanjisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e tij me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Jorge Luis