Meghan , 32

Merr lidhjen në app celular
7
interesat
e saja

Vendndodhje

San Antonio, Texas, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Shiko sa afër jeni ti dhe Meghan
Shfaqe në hartë

Jam këtu për

Jam këtu për miqësi të reja

7 interesa

Të kërcej
Ha Jashtë
Darkë me miq
Bukuria
Sporte në ambiente të hapura
Të këndoj në dush
Ushqim i mirë

Të dhënat personale

Paraqitja:
Shfaq
Fёmijё:
Shfaq
Duhan:
Shfaq
Alkool:
Shfaq

Gjuhë

Anglisht

Dhurata

Tërhiq vëmendjen e saj me një dhuratë!

Sozi

Zbulo sozitë që ka Meghan