Me çfarë mund të të ndihmojmë?

Përshëndetje! Mirësevini në Seksionin e Ndihmës.
Shkruaj një temë ose emrin e karakteristikës për të cilën dëshiron të pyesësh.

Opsione për raportim

 1. Si mund të raportoj sjellje abuzive?
  Nëse mendoni se sjellja apo e folura e dikujt kundrejt jush është abuzive, ju lutemi te na njoftoni duke klikuar figurën në cepin e sipërm djathtas në faqen e profilit, përzgjidhni 'Blloko ose raporto' dhe zgjidhni arsyen.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 2. Si mund të raportoj një fotografi të papërshtatshme?
  Ne moderojmë të gjitha fotografitë që ngarkohen në Fiesta, por në raste të rralla kalojnë edhe fotografi të gabuara. Nëse pikasni një imazh falls ose të papërshtatshëm në Takime, ju lutemi të na njoftoni duke klikuar figurën e flamurit , që mund ta gjeni në fund të fotografive dhe të përzgjidhni arsyen për të cilën po raportoni fotografinë. Nëse pikasni një fotografi të papërshtatshme jashtë lojës Takime ju lutemi ta raportoni duke klikuar ikonën në cepin e sipërm djathtas në faqen e profilit të personit, përzgjidhni 'Blloko ose raporto' dhe caktoni arsyen.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 3. Si mund të raportoj një profil të rremë?
  Nëse dikush ka krijuar një rofil me të dhënat tuaja, ju lutemi të na dërgoni lidhjen për profilin e rremë nëpërmjet Formularit të përshtypjeve.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 4. Si mund të raportoj një fotografi të vjedhur?
  Nëse fotografia juaj po përdoret pa lejen tuaj dhe nuk jeni përdorues i Fiesta , ju lutemi të na kontaktoni dhe të na dërgoni lidhjen për llogarinë ku po përdoret fotografia.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo