Me çfarë mund të të ndihmojmë?

Përshëndetje! Mirësevini në Seksionin e Ndihmës.
Shkruaj një temë ose emrin e karakteristikës për të cilën dëshiron të pyesësh.

Fotografi e video

Albumet janë mënyra për t'i treguar botës botën tënde. Është hapësira ku mund ta lësh të lirë krijimtarinë tënde në Fiesta. Ne të ofrojmë mjetet më të fundit për ta prezantuar e më pas, për ta ndarë jetën tënde me të njohurit e tu si dhe gjithë të tjerët. Lexo këtë seksion për të mësuar gjithçka mbi krijimin e albumeve të tua.

 1. Si mund të shtoj fotografi në profilin tim?

  Për të shtuar një fotografi, thjesht hapni profilin tuaj dhe klikoni Shto Fotografi . Ju mund të zgjdhni ta ngarkoni nga Facebook, Instagram, Google+ ose direkt nga kompjuteri juaj. Ju lutemi kini kujdes që formati të jetë JPG ose PNG dhe madhësia jo më shumë se 128MB.

  Tani ju mund të shtoni edhe video! Thjesht importoni një nga videot tuaja në Instagram duke klikuar mbi Shto Video në profilin tuaj.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 2. Si mund të fshij një fotografi?
  Lëvizni shigjetën mbi fotografinë që dëshironi të fshini, klikoni figurën e fotografisë dhe përzgjidhni Fshi Fotografinë nga menuja rrjedhëse. Gjithashtu ju mund të hapni fotografinë në madhësi të plotë. Klikoni ikonën nën fotografi dhe përzgjidhni Fshi Fotografinë.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 3. Si mund të ndryshoj fotografinë e profilit?
  Hapni profilin tuaj, lëvizni shigjetën mbi fotografinë tuaj të preferuar dhe një ikonë fotografie do të shfaqet. Ju lutemi klikoni figurën e fotografisë për ta bërë fotografi profili.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 4. Si mund të rrotulloj fotografitë e mia?
  Aktualisht rrotullimi i fotografive nuk mundësohet e për këtë arsye, ju lutemi të rrotulloni fotografinë para se ta ngarkoni në album.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 5. Si mund të fshij një fotografi të dërguar në chat?

  Nëse po përdor aplikacionin mobile nuk është e mundur të fshish një fotografi të dërguar në chat. Gjithsesi ti mund ta fshish nëse përdor shfletuesin në kompjuter. Të lutemi akseso profilin në kompjuter dhe kalo mausin mbi fotografi, kliko ikonën e koshit dhe kliko mbi Fshi.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 6. Cilat janë përmasat e lejueshme dhe cilat janë skedat që mund të ngarkoj?
  Ne pranojmë skeda JPEG, PNG, AVI dhe MPEG. Përmasat maksimale të skedës 128MB për fotografitë dhe dimensionet duhet të jenë të paktën 200 x 200 pixels.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 7. Mund të heq një tipar sigurie nga fotografia ime?
  Fatkeqësisht nuk është e mundur të heqësh këtë tipar sigurie nga fotografia jote.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 8. Si mund të dërgoj fotografi nëpërmjet chat?
  Nëse dëshiron t'i dërgosh fotografi një tjetër përdoruesi, thjesht kliko figurën e kamerës tek Biseda. Përzgjidh qoftë një fotografi që ke dërguar tashmë ose dhko tek 'Shto fotografi' dhe zgjidh një fotografi të re.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 9. Pse është moderuar fotografia ime?

  Nëse është moderuar fotografia jote arsyeja e mundshme është një nga më poshtë:

  1. Ke ngarkuar një fotografi erotike.
  2. Ke ngarkuar një fotografi që shfaq person nën 18 vjec.
  3. Fytyra jote nuk është e qartë për dritaren e shikimit paraprak si dhe figurën e profilit. Kjo gjë ndodh nëse kur fotografia është tepër e vogël, kur cilësia e figurës nuk është e lartë ose kur fytyra jote nuk uket qartë për shkak të filtrave të shumta.
  4. Fotografia përmban logo.
  5. Fotografia përmban tekst.
  6. Ke ngarkuar fotografi personash me famë.

  Ti mund të lexosh më shumë për rregulloren tonë këtu: Rregullore

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 10. Çfarë fotografish nuk lejohen?

  Fotografitë dhe videot që ngarkon duhet të përputhen me Termat dhe Kushtet dhe Rregulloren tonë. Sigurisht nuk duhet të postosh fotografitë apo video që nuk të përkasin sepse është shkelje e të drejtave të autorit. Nëse shkel Rregulloren apo Termat e Kushtet tona, ne do të detyrohemi të bllokojmë llogarinë.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo