Me çfarë mund të të ndihmojmë?

Përshëndetje! Mirësevini në Seksionin e Ndihmës.
Shkruaj një temë ose emrin e karakteristikës për të cilën dëshiron të pyesësh.

Popullariteti

Faqja e popullaritetit tënd të tregon sa i suksesshëm është profili yt! Popullariteti yt mesatar llogaritet çdo ditë bazuar në vizitorët e profilit tënd, kombinimet e reja dhe numri i personave që pëlqejnë profilin tënd. Nëse do ta rifuqizosh profilin tënd, përdor karakteristikat tona premium si Ngjitje Lart, Promovim, Shfaqje Plus ose aktivizo Fiesta Premium!

 1. Çfarë është Ngjitja Lart?

  Ngjitja Lart është një mënyrë e përkryer për t'u vënë re dhe përmjet të cilës profili yt vendoset në krye të rezultateve të kërkimit për persona në zonën tënde. Kur ndodhesh në vendin e parë ti do të keni më shumë sukses dhe mesazhe.

  Mund ta aktivizosh duke zgjedhur Ngjitje Lart tek faqja jote e Popullaritetit.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 2. Si mund të rris popullaritetin tim?

  Nëse ke popullaritet të ulët ka disa mënyra të thjeshta për ta rritur atë! Thjesht shko tek faqja e Popullaritetit dhe zgjidh një nga karakteristikat tona për kredite. Ti mund të përdorësh Prozhektorin , të Ngjitesh Lart në vendin e parë të rezultateve të kërkimit , të shfaqesh më shumë në Takime ose t'i tregosh të gjithëve se je online dhe gati për biseda .

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo