Me çfarë mund të të ndihmojmë?

Përshëndetje! Mirësevini në Seksionin e Ndihmës.
Shkruaj një temë ose emrin e karakteristikës për të cilën dëshiron të pyesësh.

Persona Afër Teje & Kërkim

Persona Afër Teje nga Fiesta të shfaq përdorues aty ku jeton dhe në qytete të tjera, ndërkohë kërkimi të lejon të gjesh persona sipas interesave të tua.

 1. Si mund të shtoj dikë tek të Preferuarit?

  Për të shtuar dikë tek të preferuarit tuaj vizitoni profilin e personit, klikoni ikonën në cepin e sipërm djathtas. Nëse nuk ka ikonë ylli, thjesht klikoni mbi ikonën dhe pëzgjidhni 'Shto tek të preferuarit'.

  Nëse e keni nisur bisedën me atë përdorues ju mund të shkoni në seksionin 'Mesazhe' dhe klikoni figurën e yllit pranë emrit të përdoruesit.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 2. Si mund të heq dikë nga të preferuarit?

  Për të hequr dikë nga të preferuarit tuaj vizitoni profilin e personit, klikoni në ikonën në cepin e sipërm djathtas dhe pëzgjidhni 'Hiq nga të preferuarit'.

  Nëse e keni nisur bisedën me atë përdorues ju mund të shkoni në seksionin 'Mesazhe' dhe klikoni figurën e yllit pranë emrit të përdoruesit. Kur ylli kthehet në ngjyrën gri, përdoruesi nuk është më tek të preferuarit.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 3. Çfarë kuptimi kanë pikat me ngjyrë tek emri i përdoruesit?
  Pikat me ngjyrë brenda menusë së lidhjeve tregojnë statusin online të përdoruesit. Pika jeshile tregon se ai person tani është në linjë, pika portokalli tregon se ka qenë online pak kohë më parë.

  Ju nuk mundeni ta ndryshoni vetë nga jeshile në portokalli pasi kjo bëhet automatikisht, por ju mund të çaktivizoni statusin online tek 'Privatësia'.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo