Me çfarë mund të të ndihmojmë?

Përshëndetje! Mirësevini në Seksionin e Ndihmës.
Shkruaj një temë ose emrin e karakteristikës për të cilën dëshiron të pyesësh.

Takime

Takimet janë i gjithë kuptimi i Fiesta- njohje me persona të rinj, argëtimi dhe të papriturat e bukura. Lojë fantastike dhe me mundësi të panumërta. Provoje!

 1. Çfarë ndodh nëse i dërgoj një buzëqeshje një përdoruesi tjetër?

  Mund të jetë e vështirë të fillosh biseda, por është shumë e thjeshtë të dërgosh buzëqeshje. Prandaj ne kemi shërbimin e 'buzëqeshjeve' për të të ndihmuar t'i fillosh gjërat. Kur e shtyp këtë buton, ne do të dërgojmë një mesazh të shkurtër për të të prezantuar me kombinimet e tua të reja!

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 2. Çfarë janë Takimet?

  Takimet janë thelbi i eksperiencës në Fiesta. Ne të tregojmë fotografi të përdoruesve me interesa që përputhen me të tuat dhe ti vendos nëse dëshiron t'i takosh. Ti thjesht vendos kriteret e tua në kërkim. Shfleto zgjedhjet e mundshme ,dhe shiko kush të pëlqen.

  Ti mund ta rrisësh numrin e ekspozimeve të tua në Takime që profili të shihet nga sa më shumë përdorues të Fiesta. Thjesht merr Shfaqje plus
  dhe shih teksa popullariteti yt rritet.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 3. Si mund të gjej kujt i pëlqej?
  DosjaU ke pëlqyer tregon të gjithë personat që votuan 'Po' kur të kanë parë në Takime. Ti mund të hysh në dosjen U ke pëlqyer duke aktivizuar Fiesta Premium.
  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 4. Ku mund të gjej kombinime?

  Kombinimet janë personat të cilët kanë votuar 'Po' për ty dhe ti i ke pëlqyer gjithashtu në Takime. Ti në vazhdim mund të vizitosh profilet e tyre direkt nga Mesazhet e të nisësh biseda e miqësi të reja. Për të dalluar kombinimet e mesazhet nga përdoruesit me të cilët nuk je kombinuar, kombinimet kanë një zemër mbi to.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo
 5. Çfarë është veçoria 'Joshje'?

  Të dërgosh një Joshje do të thotë që të tjerët e dinë se sa shumë ti i pëlqen duke klikuar mbi pranë fotos së tyre tek Takimet.

  Ti dërgosh një Joshje dikujt do të thotë që ata do të kenë mundësi të shohin profilin tënd menjëherë, dhe ti mund të përdorësh Kreditet për t'ju dërguar Joshje aq përdoruesve sa ti dëshiron! Kujdes pasi dërgimi i një Joshjeje nuk mund të anullohet.

  A tё ndihmoi kjo pёrgjigje? Po - Jo