Cu ce îți putem fi de folos?

Bine ai venit la centrul nostru de asistență!
Introdu un subiect sau numele funcției despre care dorești să afli mai multe.

Verificare Profil

  1. Cum obțin starea Verificat?

    Starea Verificat te ajută să le demonstrezi celorlalți că ești o persoană reală, putându-ți face astfel mai ușor prieteni.

    Pentru obține starea de verificat, tot ce trebuie să faci este să mergi la secțiunea Verificări din pagina de profil și vei avea posibilitatea să-ți verifici profilul cu o poză cu tine.

    Te-a ajutat acest răspuns? Da - Nu
  2. Cum funcționează verificarea prin poză?

    Pentru a-ți verifica profilul cu o poză, urmează aceste instrucțiuni:

    • Du-te pe pagina de profil.
    • Apasă pe pictograma reprezentând o poză din secțiunea „Verificare poză”.
    • În fereastra care se deschide, dă clic pe „Fă-ți o poză” și acordă permisiunea de accesare a camerei.
    • Fă-ți o poză mimând gestul din exemplu.
    • Dacă rezultatul te mulțumește, apasă pe „Trimite”; în caz contrar, apasă pe „Fă din nou” pentru o poză nouă.

    Fața ta trebuie să fie clar vizibilă când apeși pe buton. Nu îți face probleme, poza nu va fi afișată pe profil și nu va fi văzută de niciunul din vizitatorii tăi.

    Dacă întâmpini probleme pe Safari, folosește un browser precum Firefox sau Google Chrome.

    Te-a ajutat acest răspuns? Da - Nu
  3. De ce este respinsă poza mea de verificare?
    Dacă poza ta de verificare este respinsă ar putea fi din următoarele motive:
    • Fața ta nu este clar vizibilă.
    • Întregul gest nu este afișat în poza pe care ai făcut-o.
    • Poza este prea întunecată, prea luminoasă sau încețoșată.
    • Gestul nu se potrivește cu gestul pe care ți l-am arâtat în exemplu.
    Te rugăm să contactezi Echipa de asistență clienți dacă nu poți trece verificarea cu poză și nu se aplică nici unul dintre motivele de mai sus.
    Te-a ajutat acest răspuns? Da - Nu
  4. Nu am o cameră web pentru a-mi verifica profilul cu o poză. Ce pot face?
    Nu-ți face griji! Dacă nu ai o cameră web doar folosește camera de la telefonul tău accesând profilul de pe telefon. Dacă nu ai o cameră foto la telefon doar adresează-te unui prieten să-ți împrumute camera lui sau folosește un internet cafe pentru a finaliza procesul.
    Te-a ajutat acest răspuns? Da - Nu
  5. De ce trebuie să confirm anumite informații atunci când încerc să mă conectez?

    Securitatea utilizatorilor noștri este foarte importantă pentru noi și prin urmare îți putem cere să confirmi unele dintre detaliile tale. Nu trebuie să-ți faci griji pentru că îți vom cere să confirmi doar detaliile pe care le-ai adăugat în trecut .

    • Dacă te sunăm ți se va cere să introduci un număr de pe ecran pur și simplu introdu ultimele patru cifre ale numărului de pe care te sunăm.
    • Dacă îți cerem să confirmi adresa ta de email sau numărul de telefon te rugăm să faci acest lucru. Nu trebuie să ai acces la adresa de email sau numărul de telefon deoarece doar trebui să-l introduci.
    • Dacă îți cerem parola dar nu ți-o aduci aminte, doar fă clic pe butonul „Am uitat parola” și urmează instrucțiunile trimise pe adresa ta de email.

    Dacă ai probleme să-ți confirmi detaliile te rog să contactezi Echipa noastră de asistență clienți și o să verificăm pentru tine.

    Te-a ajutat acest răspuns? Da - Nu
  6. De ce primesc mesajul „Număr de telefon invalid” când încerc să verific cu telefonul?
    Prima dată asigură-te că introduci numărul de telefon și codul de țară corect. Dacă tot nu poți să-ți verifici numărul de telefon, te rog să contactezi Echipa de Asistență Clienți și o să verificăm pentru tine.
    Te-a ajutat acest răspuns? Da - Nu
  7. Ce înseamnă bifa albastră sau albă din dreptul numelui unui utilizator?
    Bifa albastră pe fond alb înseamnă că utilizatorul respectiv și-a verificat profilul prin cel puțin două metode de verificare. Dacă un utilizator are o bifă albă pe fond albastru înseamnă că și-a verificat profilul cu o poză și cel puțin o altă metodă.
    Te-a ajutat acest răspuns? Da - Nu
  8. De ce mi se cere să adaug un cont de rețea socială când încerc să mă conectez?
    Nu trebuie să-ți faci griji! Dacă dorești să adaugi din nou un cont de rețea socială în profilul tău, dorim să ne asigurăm că ești adevăratul proprietar al profilului. Trebuie doar să re-verifici cu o metodă pe care ai conectat-o la profilul tău în trecut. Dacă ai probleme cu acest lucru doar trebuie să contactezi Echipa de asistență clienți și te vom ajuta.
    Te-a ajutat acest răspuns? Da - Nu